Hjælpe Job

Kontakt
Holstebro
Danmark
Telefon: 20973202
 
 
 
 
 
 
 
 
Sæt dit eget præg på byens nye og spændende projekt!
Er du kreativ? Har du forslag til arrangementer, som kan rejse penge til projektet?
Er du træt af at køre ind til byen, når du skal i motionscenter?
Har du været udfordret af idrætshallens udformning og indretning?
Har du ønsket at lave aktiviteter i hallen, som ikke har været mulige, pga. begrænsede faciliteter?
Har du gode idéer til depotrummets opdeling, møblementet i kantinen, køkkenets muligheder eller andet?
Eller kunne du bare godt tænke dig, at være med til at skabe noget nyt?
 
Så har du nu muligheden for at få indflydelse. Meld dig i den af de fem arbejdsgrupper, som interesserer dig mest.
Du bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget tid du vil putte i det. Arbejdsgrupper I forbindelse med udbygningen af Idrætscenter Syd oprettes seks arbejdsgrupper med hvert deres fokus og mål. Disse arbejdsgrupper indgår i et samarbejde med styregruppen, som de refererer til. Styregruppen består af tre grupper: Bygge, Økonomi og PR. Event
 
 
Event-gruppen samarbejder med PR-styregruppen. Dens arbejdsopgave er at arrangere begivenheder, som kan støtte udbygningsprojektet økonomisk, samt genere positiv omtale omkring projektet. Der er vide rammer, så kun fantasien sætter grænser for, hvilke projekter der kan søsættes. Det kan være alt fra bagedyst og sponsorløb til zumbafest og konkurrencer.
 
 
Indsamling Indsamlingsgruppen samarbejder med PR-styregruppen.
Dens arbejdsopgave er indsamle penge til projektet. Dette består hovedsageligt i at gå fra dør til dør i byen, for at hustandsomdele brochurer omhandlende projektets idéer og muligheder, samt mulighederne for at bidrage økonomisk til projektet.
 
 
Indretning inde Indretning inde-gruppens arbejdsopgave er at indrette udbygningsarealerne, samt indkøb af møblement og materialer. Her er der virkelig mulighed for at få indflydelse på udformningen af idrætscenteret og dets faciliteter, særligt i forhold til foyer, køkken, ny kantine samt sammenkobling af børnehaven.
 
Indretning ude Her er arbejdsopgaverne for de kreative og legesyge. Her skal udformes udendørsaktiviteter såsom petanquebane, multibane og bålsted. Her er en mulighed for at få personlig indflydelse på idrætscenterets udenomsarealer, som skal fungere som et samlingssted for byens borgere, både inden og uden for centrets åbningstider.
 
Organisering af frivillige Denne gruppes arbejdsopgave er at sørge for, at der er frivillige til at vare tage opgaverne i de øvrige 5 grupper. Dette kunne bestå i afholdelse af rekrutteringsmøder, opfordringer på sociale medier og så videre. Gruppen skal også Skaffe folk til det, vi selv skal lave, hvilket blandt andet er opsætning af multibane, anlægning af petanque-bane, eller hvad indretning-ude-gruppen nu finder på.
 
 
Mødefrekvens i de 6 grupper bestemmes af grupperne selv, men med deadline sat af styregruppen. Vi har et stort ønske om, at der også kommer folk i disse grupper, som ikke har deres gang i centeret pga. idræt, men som ønsker at få et fælles mødested, da dette er en af visionerne bag projektet. - Styregruppen
 
Skriv dig på herunder TAK!
Kontakt | Holstebro - Danmark | Tlf.: 20973202 | perpinge@gmail.com